FSMVÜ | Mühendislik öğrencimiz İtalya merkezli Ariston’a tüm dünyadan kabul alan 10 öğrenciden biri oldu
Haber - Etkinlik Arşivi

Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencisi Bedirhan Yıldırım, İtalyan şirketi Aristo’nun Bilgi ve İletişim Teknolojileri Staj Programına (ICT e.Career) tüm dünyadan kabul alan 10 öğrenciden biri oldu.

Uluslararası İlişkiler Daire Başkanlığı Uluslararası Programlar Koordinatörlüğü’nün Erasmus Staj Konsorsiyumu kapsamında anlaşma sağladığı uluslararası partnerimiz Ariston Thermo Group’un, İtalya’da düzenleyeceği 6 aylık Bilgi ve İletişim Teknolojileri Staj Programına kabul edilen Bedirhan Yıldırım, programa Türkiye’den dâhil olan tek öğrenci oldu.

Bilgisayar Mühendisliği öğrencimiz Bedirhan Yıldırım, Türkiye’den sadece üniversitemizin aday öğrenci gösterdiği staj programının 4 aşamalı seçim sürecini başarılı bir şekilde tamamlayarak programa katılmaya hak kazandı.

Tüm dünyadan 10 stajyerin katıldığı, Bilgi ve İletişim Teknolojileri alanında bu yıl ikincisi düzenlenen programa kabul edilen Yıldırım, Digital Solutions takımına dâhil olarak üniversitemizde aldığı eğitimi pratik sahada uygulama imkânı bulacak. Altı aylık staj sonrası öğrencilere iş imkânının da sunulacağı program, Mart 2021’de sona erecek.

Uluslararası Programlar Koordinatörlüğü, Ariston Thermo Group’un yeni proje çağrıları ve Erasmus staj imkânlarını öğrencilerimizle paylaşmaya devam edecek.