Anasayfa  |   İletişim  | EN  |
FSMVÜ | Temel Fizik Deneyleri Mekanik & Elektrik
Haber - Etkinlik Arşivi
Temel Fizik Deneyleri Mekanik & Elektrik

Temel fizik derslerinin laboratuvar uygulamalarına yönelik hazırlanan Temel Fizik Deneyleri Mekanik & Elektrik kitabı Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Yayınları tarafından yayımlandı.

Mühendislik Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Sadullah Öztürk ve Arş. Gör. Derya Malkoç tarafından yazılan kitap, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Temel Fizik derslerinin laboratuvar uygulamalarını kapsıyor. Deneylere dair temel bilgiler, deneyin yapılışı, deney sonucunda gözlemlenmek istenen büyüklükler hakkında bilgilerin yer aldığı kitapta, deneyin sonucunda ulaşılan veriler ve hesaplamalar ilgili bölüme eklenebiliyor. Kitap, temel ölçme deneylerinden başlayarak Newton Kanunları ve uygulamaları ile temel elektriksel ölçüm deneylerini içeriyor.