FSMVÜ | Üniversitemiz “7.Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongresinde”
Haber Arşivi

25–26 Nisan 2019 tarihlerinde Haliç Kongre Merkezinde yapılacak olan 7.Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongresine (ICSG 2019) ilk düzenlendiği tarihten itibaren,  gerek düzenlenmesinde ve gerekse bilimsel yönüyle,  üniversitemiz çok büyük destek vermektedir. Sayın Rektörümüz Prof. Dr. M. Fatih Andı ve Rektör Danışmanı Sayın Ümit Doğay Arınç,  Kongre Onur Kurulu Üyeleridir. Kongrenin uzun süredir Bilim Kurulu Başkanlığını yürüten Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Çamurcu, son iki yıldır Bilim Kurulu Onursal Başkanı olmuştur.

Üniversitemizin standının da bulunduğu 7.Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongresine katılım ücretsizdir.

25. Nisan.2019 Perşembe 16:00 – 17:15 arasında Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğretim üyeleri Dr. Ayla Gülcü ve Dr. Berna Kiraz kongrede bilimsel salonda oturum başkanlığı yapacaklardır. Yer :  KASIMPASA 2 Salonu

Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Çamurcu 26. Nisan.2019 Cuma günü 10:30-11:30 arasında moderatör olarak "Gelecek Nesil Şebekeler ve İletişim Altyapısı" isimli paneli yönetecektir.