FSMVÜ | Galsiad Üyeleri İle Üniversitemizde Toplantı Yapıldı
Haber Etkinlik Arşivi
Galsiad Üyeleri İle Üniversitemizde Toplantı Yapıldı

14 Aralık 2012 tarihinde Üniversitemiz Haliç Yerleşkesinde GALSİAD (Girişimci Alüminyum Sanayicileri ve işadamları Derneği) ile Alüminyum İmalat Teknolojileri Eğitim Araştırma ve Test Merkezi hakkında değerlendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıya Rektör Yardımcımız Prof. Ümit D. Arınç, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Fevzi Yılmaz, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcımız Yrd. Doç. Dr. Ebubekir Koç, GALSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Kirboz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sn. Abdullah Demir, Sn. Hüseyin Karabacak, Sn. Burç Özen, Sn. Volkan Erciyas, Sn. Gökhan Çokyaşar, Sn. Arif Özer ve Sn. Fatih Büyükbaş katıldılar. Toplantıda ayrıca Prof. Dr. Fevzi Yılmaz tarafından “Alüminyum Ekseninde Küresel Gelişmeler ve Alüminyum Sanayii İstatistikleri” hakkında sunum gerçekleştirildi.