FSMVÜ | BME - Bitirme Projeleri Takvimi ile ilgili Önemli Duyuru
BME - Bitirme Projeleri Takvimi ile ilgili Önemli Duyuru

Sevgili gençler,

Üniversitemiz içinde bulunduğumuz olaganüstü durumu göz önüne alarak finallerin bitiş tarihini 6 Hazirandan 19 Hazirana çekti ve buna göre sınav programını güncelledik. Sizlere proje yazım, sunum ve değerlendirmelerinde de daha fazla zaman verebilmek için daha önce bildirdiğimiz proje takvimini de aşağıdaki şekilde güncelledik.

1. Projelerin son raporlarının yazım kurallarına göre düzenlemiş olarak danışman hocalara teslimi -  1 Haziran akşamı
2. Danışman hocaların raporlar düzeltilmek üzere öğrencilere geri göndermesi - 8 Haziran akşamı
3. Düzeltilmiş raporların raporların jüri üyelerine gönderilmesi - 15 Haziran akşamı
4. Jüri üyelerinin danışmana ve/veya öğrencilere geri bildirimi - 22 Haziran akşamı
5. Projelerin son değerlendirmesi (sınavları?) ve notlarının girişi - 24 Haziran Çarşamba.
Bu son durumu sizin dışınızdaki ilgili öğrencilere de duyuralım ve takvime sadık kalalım.
Baki selam ve sevgilerimle Kadir gecenizi tebrik eder, Cenab-ı Allah'tan bizleri feyiz ve bereketinden istifade edenlerden kılmasını niyaz ederim.

Prof. Dr. Bahattin Karagözoğlu
Biyomedikal Mühendisliği Bölüm Başkanı