FSMVÜ | Bilgisayar Mühendisliği Öğretim Üyeleri Hazırlık Öğrencileriyle Buluşacak
Bilgisayar Mühendisliği Öğretim Üyeleri Hazırlık Öğrencileriyle Buluşacak

Bilgisayar Mühendisliği bölümü öğretim üyeleri halen İngilizce hazırlık bölümünde okumakta olan öğrencileriyle 24.12.2017 Çarşamba günü Saat 13:15’te tanışma toplantısı yapacaktır.

Toplantıda, öğrencilerin bölümden beklentileri, bölüm bilgileri ve öğretim elemanlarının çalışmaları ele alınacaktır.

Toplantıya mezunlarımız da katılarak  öğrencilerimize üniversite eğitiminde kazandıkları birikimlerin sektörde sağladığı olanakları açıklaması planlanmaktadır.

Ayrıca külup temsilcilerinin katılımıyla öğrencilerimizin üniversitemiz teknolojik ve sosyal ortamına bir an önce uyum sağlamasını kolaylaştırmak hedeflenmektedir.