FSMVÜ | TÜBİTAK'tan Mühendislik Öğrencilerimize Destek
TÜBİTAK'tan Mühendislik Öğrencilerimize Destek

10 Nisan 2019

Bilgisayar Mühendisliği Bölümü dördüncü sınıf öğrencilerimiz Seda Çağlar ve Selin Daldaban’ın “Uzaktan Denetimli Otonom Fabrika Sistemi” projeleri TÜBİTAK tarafından desteklenmeye değer görüldü.

Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü dördüncü sınıf öğrencilerimiz Seda Çağlar ve Selin Daldaban’ın Prof. Dr. A. Yılmaz Çamurcu danışmanlığında hazırladıkları “Uzaktan Denetimli Otonom Fabrika Sistemi” isimli bitirme projeleri, TÜBİTAK’ın üniversite öğrencilerini destekleme programına dâhil edildi.

TÜBİTAK’ın her yıl düzenlediği “TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” üniversite öğrencilerinin projelerine maddi destek sağlayan bir program türü. Program kapsamında TÜBİTAK’a sunulan projeler birkaç aşamadan geçerek farklı türlerde destek kazanıyor. Bu bağlamda, öğrencilerimizin projesi “AR-GE, yenilik, bilime katkı” noktalarında değerli bulunarak desteklenmeye hak kazanmıştır.

Öğrencilerimiz Seda Çağlar ve Selin Daldaban’ı çalışmalarından dolayı tebrik ederiz.

Uzaktan Denetimli Otonom Fabrika Sistemi