FSMVÜ | Bilgisayar Mühendisliği Dr. Öğr. Üyesi Berna KİRAZ ISC2019 Kongresinde sunum yaptı
Haber Arşivi

Üniversitemizin Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Berna Kiraz, 4-8 Ekim 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen “ISC2019 International Statistics Congress” adlı kongrede, 7 Ekim 2019 tarihinde bölüm mezunlarımız Merve Özdemir ve Ümmügülsüm Can ile birlikte hazırladıkları “Öznitelik seçimi için Zıtlık-tabanlı İkili Parçacık Sürü Algoritması” başlıklı bildiriyi sunmuştur.

Öğrencimizi ve Öğretim Üyemizi başarısından dolayı tebrik eder, Üniversitemize katkılarının ve başarılarının devamını dileriz.