FSMVÜ | Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğrencilerimiz, Akademik Personelimiz
Duyuru Arşivi
Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğrencilerimiz, Akademik Personelimiz

Sayın Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğrencilerimiz, Akademik Personelimiz

Mart ayının ilk haftasından beri COVID-19 salgını sonucu hem kişisel hem de mesleki hayatımızda hızlı değişimler ve önemli aksaklıklar oldu. Bu belirsiz süreçte önceliğim öğrencilerimizin, akademik personelimizin sağlıklı olmaları, kendi aralarında arkadaşlık hissini sürdürmeleri ve bilgilendirilmeleridir.

Üniversitemizden ve Bölümümüzden yapılan duyurular için WEB sayfalarını ve gelen güncel bilgiler için lütfen epostalarınızı izleyiniz.

Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı olarak, öğretim elemanlarımıza, öğrencilerimizin gerekli mühendislik bilgi ve becerisini kazandırmalarında gösterdikleri özen, duyarlılık, olağanüstü gayretleri ve mükemmel çalışmaları için çok teşekkür ediyorum

Bu belirsiz süreç zarfında sayısız zorluklar karşısında anlayışlı ve duyarlı olan tüm öğrencilerimize, öğretim üyelerimize ve çalışanlarımıza teşekkür ederim. Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı olarak sizlerle son derece gurur duyuyorum, özel sorularınız veya endişeleriniz olursa kapım (sanal olarak) sizlere açıktır.

Sağlıkla kalınız, dışarıya maskesiz çıkmayınız, sizin maskeniz beni, benim maskem sizi korur.

Prof. Dr. Yılmaz Çamurcu

Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı