FSMVÜ | Bilgisayar Güvenliği ve Siber Saldırılar
Bilgisayar Güvenliği ve Siber Saldırılar

17 Nisan 2018

Bilgisayar Mühendisliği Bölümü tarafından düzenlenen seminerler dizisi, big data’dan temiz kod tasarımına, siber saldırılardan chatbot’a bilgisayar teknolojileriyle ilgili çalışmalar yürüten uzman isimlerin verdiği seminerler ile devam ediyor.

Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nün başlattığı seminerler dizisinin üçüncüsü “Bilgisayar Güvenliği ve Siber Saldırılar” başlığıyla Haliç Yerleşkesi D-115 numaralı sınıfta gerçekleştirildi. Seminerde, TÜBİTAK - BİLGEM'den Necati Şişeci konuşmacı olarak yer aldı. Şişeci, bilgisayar güvenliği ile ilgili önemli bilgiler verip, güvenlik için dikkat edilmesi gereken hususlardan bahsetti. Bu bilgilerin yanı sıra TÜBİTAK'daki staj koşulları ve olanaklarından da söz etti.

Soru-cevap bölümü ile devam eden seminer, Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Süha Tuna’nın Şişeci'ye hediye takdimiyle sona erdi.