FSMVÜ | Arş.Gör.Sezer Öztürk'ün Ödül Haberi
Haber - Etkinlik Arşivi
Arş.Gör.Sezer Öztürk'ün Ödül Haberi

İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü bünyesinde lisansüstü eğitimlerini sürdüren öğrencilerin yaptıkları tez veya proje çalışmalarının “poster sunumu” şeklinde sunulması üzerine bir etkinlik düzenlenmiştir. 1 Temmuz Çarşamba günü yüksek lisans öğrencilerinin, 3 Temmuz Cuma günü doktora öğrencilerinin poster sunumları Zoom platformu aracılığıyla gerçekleştirilmiştir. İnşaat Mühendisliği Bölümü araştırma görevlimiz Sezer Öztürk  "1. Doktora Tez ve Proje Araştırmaları Poster Günü” kapsamında "Atmosferik Depolama Tanklarının Sismik Kırılganlıkları" başlıklı poster sunumu ile  jüri üyeleri tarafından ikinci olmaya layık görülmüş ve “akademik konferans katılım desteği” ödülü kazanmıştır. Değerli arkadaşımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.