FSMVÜ | ALUTEAM, GALSİAD İle Birlikte Avrasya Pencere 2020 Fuarı’nda
Haber - Etkinlik Arşivi
ALUTEAM, GALSİAD İle Birlikte Avrasya Pencere 2020 Fuarı’nda

ALUTEAM, bu yıl yirmi birincisi düzenlenen “Avrasya Pencere 2020 Fuarı”nın Alüminyum Özel Bölümü’nde GALSİAD ile birlikte standında misafirlerini ağırladı. Ayrıca iki gün boyunca süren ALUTALKS etkinliğinin de organizasyonunu yürüttü.

Alanında uzman değerli konuşmacıların ağırlandığı etkinlikte “Cephe” konusu masaya yatırıldı. Pek çok üniversite ve lise öğrencisinin ilgiyle takip ettiği panellere sektörden de katılım büyük oldu. 2019 yılı Avrasya Pencere Fuarı kapsamında tanıtımı yapılan ‘’Alüminyum Yapı Sistemleri Test ve Eğitim Laboratuvarı Projesi’’ bu bir yıllık süre içinde yapı sistemleri üzerine sektör kümelenmesi için çalışmalarını sürdürdü.  Açılış konuşmasını Biyomedikal Mühendisliği Bölümü öğretim üyemiz ve aynı zamanda ALUTEAM müdürü olan Dr. Öğr. Üyesi Ebubekir Koç’un yaptığı ALUTALKS programında ilk olarak projenin gelişiminden bahsedildi. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Fevzi Yılmaz da oturumları ilgiyle takip etti.

ALUTALKS’un ardından tüm konuşmacılara plaket takdimi yapıldı. GALSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Kırboz’un kapanış konuşmasını yaptığı program, önümüzdeki yıl yarışma ile gençlere fırsat verecek bir boyutla tekrarlanacaktır.