FSMVÜ | 2020 - 2021 Eğitim-Öğretim Dönemi Bilgisayar Mühendisliği Lisansüstü Başvuruları
Haber Arşivi

2020-2021 eğitim-öğretim yılı için Bilgisayar Mühendisliği Tezli Yüksek Lisans ve Doktora programlarına öğrenci alımı yapılacaktır. Başvurular, 29 Haziran - 14 Temmuz 2020 tarihleri arasında online olarak gerçekleştirilecektir. Gerekli bilgilere üniversitemiz lisansüstü eğitim enstitüsü web sayfasından ulaşılabilir.

Sizleri, Yüksek Lisans ve Doktora programlarımızda, birlikte yenilikçi projeler yapmaya davet ediyoruz.

Başvuru Sayfası ve Gerekli Bilgiler